Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Samenkomst spreker Bert Strikkers

september 12 @ 10:00 - 11:30

Als we samenkomen is ons hoofddoel het vieren van Gods aanwezigheid in ons midden. We doen dit door enthousiast te zingen voor Hem.

Sommigen geven uiting aan hun enthousiasme door te dansen anderen door met kleurige vlaggen te zwaaien of hun handen in de lucht te steken.
Een onderdeel van het samenkomen is het geven van geld, waardoor we o.a. deze feestelijke samenkomsten kunnen houden. Ook helpen we er mensen mee, die op verschillende plaatsen in de wereld de handen en voeten van de Here Jezus vertegenwoordigen. Jezus leert ons de zieken te genezen, te zorgen voor de wezen en de weduwen en de minder bedeelden dat doen we hier maar ook in andere delen van de wereld.

Ook luisteren we naar belevenissen van mensen wat zij in de afgelopen week hebben meegemaakt in hun relatie met God hoe iets van de hemel op aarde gezien of geproefd werd. We luisteren naar inspirerende

Wij verzoeken u om u aan te melden voor deze samenkomst. Dit kunt u doen door hier te klikken. Het aanmeldscherm verschijnt op een nieuw tabblad.

 

Gegevens

Datum:
september 12
Tijd:
10:00 - 11:30

Locatie

De Poort
Jozef Israëlsstraat 11
Lisse, 2162CA Nederland
+ Google Maps