Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Samenkomst Spreker Bert Strikker

april 21 @ 10:00 - 12:00

Als we samenkomen is ons hoofddoel het vieren van Gods aanwezigheid in ons midden. We doen dit door enthousiast te zingen voor Hem.
Sommigen geven uiting aan hun enthousiasme door te dansen anderen door met kleurige vlaggen te zwaaien of hun handen in de lucht te steken.

Een onderdeel van het samenkomen is het geven van geld, waardoor we o.a. deze feestelijke samenkomsten kunnen houden. Ook helpen we er mensen mee, die op verschillende plaatsen in de wereld de handen en voeten van de Here Jezus vertegenwoordigen. Jezus leert ons de zieken te genezen en te zorgen voor de wezen en de weduwen en de minder bedeelden dat doen we hier maar ook in andere delen van de wereld.

Ook luisteren we naar belevenissen van mensen wat zij in de afgelopen week hebben meegemaakt in hun relatie met God hoe iets van de hemel op aarde gezien of geproefd werd. We luisteren naar inspirerende getuigenissen.

Een belangrijk onderdeel van onze samenkomsten is het contact met elkaar daarom drinken we altijd koffie of thee en voor de kinderen limonade voordat we weggaan.

Gegevens

Datum:
april 21
Tijd:
10:00 - 12:00
Evenement Categorie:

Organisator

EG Lisse
E-mail:
kerk.eglisse@versatel.nl