Evangelie Gemeente Lisse (De Poort) en Rotsvast Bijbelschool organiseren dit jaar drie conferenties gericht op christenen in de Bollenstreek. Thema is Engage (verbinden, erbij betrekken) De eerste conferentie heet ‘Engage God‘, dit gaat over intimiteit met God (9 maart). De tweede conferentie heet ‘Engage You’ en dat gaat over je identiteit in Christus (1 juni). De laatste is ‘Engage the World’. Dit gaat over je plek en je autoriteit in de wereld om je heen (21 september) .

Voor de kids (van 6 tot12 jaar) is er een supergaaf programma georganiseerd door Rotsvast Kids. Er is een ochtend en middagprogramma.

In de ochtend zal William Boné ons meenemen in het thema Engage You: Jouw identiteit in Christus. 09:30 uur zaal open – 10:00-10:30 Opening & Worship – 10:30-12:00 William Boné.

In de middag (13:30 – 17:00) wordt je hierin verder getraind in 2 rondes van 3 workshops: workshop 1: Gegrepen door JezusMiranda en Ard de Groote – Schrijfster en Jongerencoach
workshop 2: – Van OVERleven naar LEVEN – Verbinding met God en anderen door ook verbinding met jezelf te vinden – Piet Hildering coach & councelor
workshop 3: – Wie ben jij? – Communiceren met begrip en respect door Mirjam Suijdendorp – Trainer/coach/speaker

In de avond brengen we dat in de praktijk met een worship avond met de Rotsvast band.

19:30 – 20:00 inloop – 20:00 – 22:00 Worship night

Heb jij het verlangen om een dag (of een deel van de dag) heerlijk in de aanwezigheid van God te zijn en te leren hoe je dit in de dagelijkse praktijk toe kan gaan passen? Kom dan ook!

Locatie: De Poort, Jozef Israëlstraat 11, 2162 CA Lisse.

Kosten: Collecte

Parkeren: Parkeerplaats Gerard Douhof (achter De Poort).